Suve viimasel nädalavahetusel, 30. augustist 1. septembri hilisõhtuni toimub Paavli Kultuurivabrikus Paavli.CLUB Festival, mis koondab esinejaid välismaiselt ja kohalikult elektroonikaskeenelt.

Umru. Foto: press

Festival leiab aset kolmel laval ning esinejate nimekirjas on teiste seas Kanye Westi DONDA kollektiivi produtsent ja Tranceparty asutaja Evian Christ, Eesti päritolu New Yorgis elav PC Musicu liige ja post-club muusika viljeleja Umru, Kolumbia tõusev täht Bitter Babe, Belgia live-elektroonika projekt Lander & Adriaan jpt.

Eesti esinejatest astuvad üles Ajukaja & Ats, kohaliku tantsumuusika etalon Nikolajev, plaadifirma ja peosarja MÜRK asutaja Hugo Mesi, eksperimentaalmuusik Endamisi Salamisi, klubi HALL resident Micaela Saraceno, outsider tantsumuusika aladel paiknev laurel2 ja kümned teised. 

Kokku esineb festivalil üle neljakümne artisti üheksast riigist: Ühendkuningriikidest, Ameerikast, Hispaaniast, Saksamaalt, Belgiast, Hollandist, Soomest, Kolumbiast ja Eestist.

„Tahtsime näha, milline oleks Paavli Kultuurivabrik, kui see oleks üheks nädalavahetueks täielikult transformeeritud ööklubiks. Kus fookus on tantsupõrandal, inimestel ja kaasaegse klubikogemuse pakkumisel,” ütles festivali kohta Paavli Kultuurivabriku loovjuht Tanel Mütt.

„Artistid on igal tasemel muljetavaldavad, olgu nad pioneerid omas žanris, vanade hoovuste globaalsed taaselustajad või ääretult andekad kohalikud, muusikat millesse uppuda on tohutult,” lisas Mütt. 

Üritus Facebookis