6 min

Kultuur masinast. Intervjuu Keity Meieri ja Valge Tüdrukuga

Kaskadöör ja trial’i-sõitja Keity Meier, kes on ületanud tsikliga Tartu kaarsilla ja teinud 11-meetrise õhulennu Swissoteli kaksiktornide vahel, on ühendanud jõud muusiku ja etenduskunstniku Valge Tüdrukuga (Elina Masing), mille tulemuseks on täna ilmunud video ja lugu „Machine”, milles mõtiskletakse kunsti toel piiride nihutamise üle. Küsisime Keitylt ja Valgelt Tüdrukult, kuidas nad üheskoos seatud eesmärki täidavad.

Timo Kuulusa. Foto: Kalle Veesaar
10 min

Simple Session 20

Väikse ekstreemspordiringkonna aktivismist välja kasvanud Simple Sessionit ootavad igal aastal BMXi- ja rulasõitjad üle kogu maailma. Meenutame, kuidas see sündmus on flip flip’i haaval sportlaste ja publiku südametesse roninud.

4 min

Kuidas mängida mälu?

Otsingumootorite ajastul pole mälumäng kaotanud sugugi oma kohta teadmiste ja eruditsiooni võistlusareenina, kuid lisaks mängulustile on oluline see, kui nutikalt on korraldajad proovilepaneku ette valmistanud.

4 min

Kiirkohting: Anton Martin

29.–31. augustil toimub Tallinnas Tallinki Tennisekeskuses Eesti esimene LGBT tenniseturniir. Rahvusvahelisse GLTA (Gay and Lesbian Tennis Alliance) turniiride võrgustikku kuuluv võistlus püüab tuua Tallinnasse kokku eri riikide tenniseentusiaste. Anton Martin on üks 2019. aasta Tallinn Colour Gamesi korraldajatest.

Illustratsioon: Vahram Muradyan
11 min

Kuidas olla eetiline spordisõber?

Eetilised kaalutlused suunavad juba ammu seda, mida me suhu topime või selga paneme, viimastel aastatel järjest enam ka seda, kuidas me meelt lahutame. Mis ohverdusi tuleks meil teha, et tippsporti iseloomustav fänlus väärtustaks midagi muud kui iga hinna eest võitu?